FERESTRE MINIMALE

Montaje realizate de C-Frame Belgia

Sistemul de usi si ferestre minimale, atat fix cat si glisant, de la Keller AG este dsitribuit in Romania de Cystar Glass prin intermediul grupului Glas Ceyssens, iar montajul este realizat de C-Frame Belgia, parte a grupului Ceyssens, specializata in montajul de sisteme de ferestre si usi minimale.

Sistemele de usi si ferestre Minimale reprezinta un sistem inovator de glisare, realmente fara cadru cu sistem etans din profile de aluminiu in care sunt fixate geamurile dublu izolatoare de dimeniuni foarte mari.

Sistemul ofera toate variantele imaginabile de glisare cuprinzand sistemele cu 3 canale si fara stalpi sustinatori pentru colturile din interior si exterior.
Canaturile glisante pot fi fabricate pana la o inaltime de 4,5 m si la o dimensiune a canatului de pana la 12 m². Latimea mica frontala a profilului canatului este de doar 26 mm insa asigura un grad inalt de stabilitate statica (*34 mm pentru exigentele statice maxime).
Greutatea maxima a canatului este de 1.000 kg si astfel se situeaza cu mult deasupra limitelor de eficienta a altor furnizori.
Conform configuratiei individuale a sistemului, se pot folosi sisteme electrice mascate de actionare si blocare pentru o imbunatati manevrabilitatea.
O trasatura unica o constituie faptul ca mai multe canaturi cu o greutate totala de pana la 2.000 kg pot fi mutate doar cu ajutorul unei singure actionari electrice.

GALERIE FOTO