stoneglass

Stoneglass ® design si calitate

Stoneglass ® este un material nou care oferă proprietăți excelente ideale pentru fatade exterioare. Ea are aspectul de marmură, dar este, de fapt, o fuziune ultra-durabila de piatră și sticlă.

Stoneglass ® combină cele mai bune caracteristici de sticlă, cu durabilitatea și calitatea de piatră naturală. Acesta este fuzionată utilizand căldura și presiunea într-un proces de producție care reflectă formarea naturală din granit.

Stoneglass ® a luat nastere pentru a oferi un material nou care este potrivit pentru a satisface nevoile si trendurile de pe piata.
Este un material care satisface orice cerere in materie de design si calitate. Acesta combina aspectul si caracteristicile sticlei cu calitatea si durabilitatea pietrei.

Stoneglass ® rezulta din fuziunea si cristalizarea materialelor naturale fara a necesita prelucrare chimica sau adaugarea de solventi ori rasina. Astfel se obtine un produs aproape UNIC, minunat din punct de vedere estetic, usor de manipulate, accesibil in natura si 100 % reciclabil.

Stoneglass®, la INTERIOR si la EXTERIOR

Stoneglass® este “tare ca piatra” dar sofisticat precum sticla, are o fina suprafata ca si aspect de sticla si poate fi procesata cu utilaje standard pentru sticla si piatra. Este extrem de rezistenta la pete, zgarieturi si rezistenta UV, cu sticla rezistenta la acizi si baze, facand-o solutia ideala atat pentru interior cat si pentru exterior.

Stoneglass® nu va absorbi umezeala si astfel are o stabilitate dimensionala remarcabila.
Este usor de debitat si procesat si ofera posibilitati infinite ca: gresie si faianta. Placari exterioare de cladiri, blaturi de bucatarie, polite, etajere si chiar si mese.

Stoneglass® nu contine rasini, este colorat in masa permitand prelucrarea marginilor si slefuirea mentinnandu-si culoarea in totalitate.
Proprietatile sale translucide pot fi folosite pentru a crea efecte unice de lumina difuzata si pot fi si inclazite, furnizand caldura radianta.

Stoneglass® este disponibil in culorile alb si negru cu aspect mat sau lucios.

Stoneglass® este solutia inovatoare pentru toate cerintele arhitecturale.

GALERIE FOTO